torsdag 11. april 2013

Utforsker litt på kjøkkenet for tiden....

De siste dagene har jeg utforsket litt på kjøkkenet, og i går falt resultatet virkelig i smak hos gutta :) (hos meg også...)


Her har jeg marinert kyllingbitene / skivene i sweet chili en liten time (kunne sikkert ligget lengre). Så er de stekt i litt olje og (masse) hvitløk. Stek disse rett før servering slik at de er rykende varme :)

Pastasalaten serveres kald. Jeg kokte opp fullkornspasta (Penne), skylte i kaldt vann og lot den stå og avkjøle seg mens jeg lagde resten.
"Kremen" er laget av en boks mager kesam og en halv pose lett majones. Jeg blandet i litt saft av sylteagurk og litt aromat. Så kuttet jeg grønnsakene jeg ønsket å ha i.. her har jeg brukt sukkererter, rødløk, vårløk, rød og grønn paprika og purreløk.

Dette smakte virkelig godt, og det beste av alt... smakte like godt dagen etter til lunsj :) Vel og merke var kyllingen hakket bedre varm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar